ECHT ZIJN

Het Morpheus Traject is voor jou als je het gevoel hebt dat je niet echt doet wat je zou willen en moeten doen. Je hebt een baan, je hebt het goed voor elkaar, maar ergens knaagt het. Doe je wel wat je werkelijk wilt en wanneer je zou terugkijken als je oud bent, ben je dan tevreden geweest op wat je hebt gedaan. Ben je wel echt?

Wanneer dat niet zo is, dan is het goed om dit traject in te gaan. Hier ontdek je namelijk wat je werkelijk zou willen. Hier ontdek je jouw zin om te bestaan. Het zit namelijk verborgen in jou. Doe je dat niet dan kan je gefrustreerd raken, somber of zelfs depressief of krijg je een burn-out.

Alleen door gerichte vragen en diepe ontspanning kom je erachter wat die zin is. Die combinatie is zelf zo lastig uit te voeren bij jezelf dat wij je daarbij goed kunnen helpen.

Dat niet alleen, wanneer we je zin hebben gevonden, dan maken we ook een logisch stappenplan op. Dat stappenplan gaan we dan in ontspanning als gewoonte er inprogrammeren, zodat je moeiteloos die stappen gaat uitvoeren die je ook wilt uitvoeren.

Het is net als een gewoonte die je dagelijks doet, zoals tandenpoetsen. Die is er ook als het ware in geprogrammeerd. Met dat gemak wil je ook jouw droom bereiken en leven. Wij helpen je daar graag bij in het Morpheus Traject. Word Echt!

Wat te doen

praktische informatie

formulier
Trajectduur: 3 maanden.
Vier transformatie sessies 1 op 1 en iedere dag online begeleiding.

Voor meer informatie vul het formulier hiernaast volledig in.

Wat zou je willen investeren om de zin van je bestaan te ontdekken?

13 + 11 =