ZICHTBAAR WORDEN

Het Achilles Traject is voor jou wanneer je voelt dat er iets is dat je tegenhoudt. Dat je niet vooruit durft te gaan, dat je het eng vindt om in je kracht te staan of dat je misschien zelfs het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn. Je wilt voor jezelf gaan staan en zichtbaar worden.

In het Achilles traject ga je onderzoeken waar dat vandaan komt. Je komt erachter waar de oorsprong is ontstaan en dat ga je met behulp van simpele oefeningen en diepgaande sessies helemaal transformeren. Het is geen therapie, ook geen coaching, maar diepgaande transformatie en heling.

Achilles was een held en zo zien wij jou ook. Jij bent de held in jouw verhaal wat je leven is. We willen je graag helpen die held weer te zijn. Dapper, sterk, onverschrokken, moedig, verbonden en liefdevol. Helden zijn er nodig, meer dan ook. Helden mogen zichtbaar zijn. Jij mag zichtbaar zijn.

Haal de held die in je zit weer naar voren en laat je leiden door jezelf. Doe je dat niet? Dan blijf je bang, onzeker en laf je leven lijden…

Wat te doen

Praktische informatie

formulier

Trajectduur: 3 maanden.

Vier transformatie sessies 1 op 1 en iedere dag online begeleiding.

Voor meer informatie vul het formulier hiernaast volledig in.

Wat ben je bereid in jezelf te investeren?

10 + 11 =